МАКЕДОНСКИ | ENGLISH

 

 

Новости

Добредојдовте во Кединг

    Основан во 1991 год, КЕДИНГ е формиран со цел да стане веродостојна основа за економските и инжинерските градежни проблеми со основна мисија да ги овозможи најдобрите конструктивни решенија поткрепени со организациони оддели кои што работат посветено кон постигнување на целите на нашите инвеститори и клиенти како најдобар сервис и вредност.

    Нашите вредности!

    КЛИЕНТИТЕ се зачетокот и целта на она што ние го работиме! Ние ги разбираме нивните потреби и ги надминуваме нивните очекувања на начин што го зголемува нивниот успех.

    СОВРШЕНОСТА е нашата желба! ПОБЕДАТА е нашатакрајна цел! ИНОВАЦИЈАТА е нашата страст! ИМ ВЕТУВАМЕ на нашите клиенти дека ке им помогнеме да ги работат нивните задолженија подобро, побрзо и поефективно и го исполнуваме ова ветување секој ден!

    Работејки со КЕДИНГ ќе сватите дека соработувате со сигурен партнер. Ние ги знаеме вашите потреби и секогаш ке застанеме покрај вас како ваша најсигурна алка

Проекти во изградба

Аеродром Александар
Велики | 09.06.2012

Сообраќајна сигнализација

Обнова на постоечката сообраќајна сигнализација на пистата на аеродромот Александар Велики во Скопје.
Аеродром Подгорица | 16.07.2011

Санација

Санирање на асфалтните пукнатини на пистата на аеродром Подгорица со залевање и поставување на фуги.
Автопат Катланово -
Велес | 16.07.2011

Сообраќајна сигнализација

Поставување на хоризонтална и вертикална сигнализација, и еластична одбојна ограда. Поставување на нова светлосна сигнализација на наплатната рампа.