МАКЕДОНСКИ | ENGLISH

 

 

Преземања

Modul - Space Frame

Преземи

Space frame, application and features. Spans, forms, curvatures and free forms and shells. Seismic, Snow/ Ice loads, fire codes, environmental advantages and cladding.
Каталог 2011

Преземи

Technical proposals and metric planning modules. Quality control of space frame componentsand delivery, storige, handling and installation
Прирачник за безбедност

Преземи

Прирачник за здравје и безбедност на работното место. Политика за заштита, и безбедност на работното местo како и заштита на животната средина.
Каталог 2012

Преземи

Челична конструкција за нестандардни сообраќајни знаци и натпатни портали. Употреба на просторната челична решетка – Модул, во сообраќајната сигнализација.