МАКЕДОНСКИ | ENGLISH

 

 

Новости

Кариера

Сакате да работите во динамична средина која вреднува тимска работа, посветеност и иновативност?

KEDING е постојано во потрага по талентирани и енергични луѓе. Нуди работа во позитивна атмосферa, можност за личен напредок и напредок во кариерата, преку запознавање на работата на еденa современа градежна компанија. Нашите вработени се наш најголем капитал. Оттука, во обуката на вработените се инвестираат значајни ресурси , нудејќи разновидни можности за лично надградување и напредување

Ќе ви обезбедиме одлично работно опкружување, постојан развој и професионално усовршување, поттик да бидете подобри, иновативни, прагматични и флексибилни за да можете да го остварите својот потенцијал, да донесете успех за компанијата.

Доколку сакате да станете дел од тимот на KEDING испратете Ваша кратка биографија и мотивационо писмо на англиски јазик на следната адреса: kariera@keding.com.mk .