МАКЕДОНСКИ | ENGLISH

 

 

Реконструкција

    Една од примарните дејности која ја нудиме и во која имаме високо квалификуван технички персонал е реконструкија и санирање на мостови, како и санација на асфалтни пукнатини. Постојано работиме на нашето усовршување, на исполување на строгите критериуми на асоцијацијата за сертифицирање, континуирано го модернизираме нашето работење и се трудиме да им ги понудиме најдобрите решенија од областа на градежништвото на сите наши клиенти.

Големото искуство кое го имаме е доказ за професионалноста и квалитетот на реализација со која работиме во Република Македони и во многу други земји. Нашиот печат ќе остане во Казахстан, Узбекистан, Ингушетија, Русија, Албанија, Косово, Црна Гора, Србија итн.